Arrangementer

Arrangementer

Skal du holde et arrangement? Gør dagen uforglemmelig med et særligt indslag

Står du og skal arrangere årets firmafest eller familiefest? Eller er du i gang med at planlægge din egen fødselsdag? Så har vi her på bloggen samlet en lang række virksomheder til inspiration, som på den ene eller anden måde kan gøre din fest til en helt særlig begivenhed. Du finder inspiration til alt fra mad til aktiviteter, så gå endelig på opdagelse her og kom godt fra start med planlægningen.

Lad professionelle stå for festen og få tid til dine gæster

Du kender det sikkert fra tidligere fester. Du har brugt måneder på at planlægge den helt rigtige fest for dig selv og dine gæster, og når dagen endelig kommer, har du i stedet travlt med at stå i køkkenet, stille an og koordinere de forskellige indslag. Hvorfor ikke lade professionelle stå for en del af festen, så du i stedet kan nyde dagen i dine gæsters gode selskab? Det kan være maden, festlige indslag eller andet, som du vælger at uddelegere til folk ude fra.

Inspiration til din næste fest

Maden er ofte den helt centrale del af festen. Derfor er det også her, man typisk bruger flest penge og energi på at sammensætte den perfekte menu. Mange restaurationer og firmaer har specialiseret sig i catering til fester og andre arrangementer. Her på siden har vi samlet en række af de cateringvirksomheder, som vi her på redaktionen har haft særligt gode erfaringer med – om det så har været i forbindelse med fødselsdag, en firmafest, sommerfest eller familiefest, har servicen været i top og maden udsøgt.

Du finder blandt anbefalingerne også ideer til de mere festlige indslag såsom eksempelvis barudlejning, booking af DJ og andre ideer til aktiviteter på den store dag.

Her på redaktionen håber vi, at vores anbefalinger kan bruges i din planlægning. God fest!

Behandling af allergi med kinesiologi

Allergier kan forårsage en række ubehagelige og undertiden invaliderende symptomer, lige fra kløende øjne til åndedrætsbesvær. Traditionel medicin er den mest anvendte behandling for mange mennesker med allergier, men der findes en alternativ form for behandling i form af kinesiologi. I dette blogindlæg vil vi undersøge, hvordan kinesiologi kan bruges til behandling af allergi, og…

Læs mere her! Behandling af allergi med kinesiologi

Naturlig behandling af allergi

Hvis du lider af allergier, er du ikke alene. Millioner af mennesker rundt om i verden kæmper med sæsonbestemte allergier og andre miljømæssige følsomheder, der kan forårsage ubehagelige symptomer. Heldigvis findes der naturlig behandling af allergi, der kan hjælpe med at lindre nogle af disse reaktioner uden at være afhængig af håndkøbsmedicin eller receptpligtig medicin.…

Læs mere her! Naturlig behandling af allergi