Lån penge nu – men hvem er den bedste udbyder

Konceptet om ”lån penge nu” er blevet lidt en udskældt størrelse af medierne. Vi taler her om de velkendte SMS-lån og kviklån, som du kan optage på få minutter ved hjælp af en ansøgning, som du sender til udbyderen via din smartphone. Typisk vil du have kontanterne på din bankkonto efter ganske få timer, men det er jo forskelligt fra udbyder til udbyder og afhængigt af størrelsen på beløbet. Hos Zkagen-marketing har vi kigget lidt konceptet ”lån penge nu” – i denne uge undersøger vi låneudbyderen Bonuslån

Vi har de fordomsfrie briller på – Lån penge nu
Realityprogrammer som Luksusfælden på TV2 har været med til at give de hurtige lån et dårligt ry. Vi vil dog gerne slå på tromme for, at det måske mere er lånerens lidt lemfældige adfærd med penge, der skal stilles skarps under den kritiske brille, end det er selve låneselskaberne. For ja, det er da nogle høje renter, der skal betales tilbage, men formår du som låner at overholde din aftale, når du skal låne penge her og nu, så er aftalen ikke nogen speciel dyr løsning. Overholder du derimod ikke aftalen, så kan du forvente, at renterne løber løbsk, hvis du blot lader stå til. Derfor; Lån ikke penge her og nu, hvis du ved, du ikke kan betale dem tilbage.

Lån penge nu – op til 10.000 hos Bonuslån
Bonuslån fremstår som et troværdigt firma, hvor du kan låne penge nu og her. Udbyderen gennemgår din ansøgning, og du vurderes både ud fra likviditet og anden udestående gæld. Hvis Bonuslån finder det ansvarsløst at låne penge til dig, bliver din ansøgning afvist. Herudover kan du kun låne op til 10.000, som er et overskueligt beløb, når der tilskrives renter. Vi ser derfor ikke noget problem med ”lån-penge-nu”-konceptet, så længe du betaler rettidigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.