Giv din gamle telefon nyt liv – Sælg din iPhone

I dag vil vi gerne give et rigtig godt råd videre til jer, kære læsere. I disse klima-tider, må vi alle arbejde sammen for en bæredygtig og fremtidssikret verden. I dag er der ingen tvivl om, at vores smartphones er et nødvendigt redskab i hverdagen, både når det kommer til arbejde og fritid. Markedet for smartphones er konstant i udvikling og de forskellige producenter, lokker hele tiden med nye modeller, der har nye funktioner og features, som vi bare må have fingrene i. Når man udskifter sin telefon til en ny, selvom den gamle telefon stadig fungerer, opstår der et spild, som ikke stemmer særligt godt overnes med en grønnere fremtid.

Hvis du gerne vil købe en ny smartphone med en bedre – og grønnere – kan du videresælge din brugte smartphone til en mobilreparatør, som kan klargøre den og sætte den til salg i butikken. På den måde kan en anden få glæde af din funktionelle telefon, som alligevel bare ville komme til at ligge og samle støv.

Sælg din brugte iPhone – Godt for din pengepung og godt for miljøet

Når du sælger din brugte iPhone til en mobilreparatør, får du et kontant beløb med dig, som du eventuelt kan bruge som et tilskud til drømmemobilen og samtidig sikrer du, at din telefon rent faktisk bliver brugt igen – enten som en videresolgt telefon eller som reservedele til reparationer. Størrelsen på beløbet, du får med dig, afhænger af flere faktorer, blandt andet model, alder og den samlede stand – både i forhold til det ydre og indre. Sælg din iPhone derfor trygt til os.

Hvor kan du sælge din telefon? Her på redaktionen har vi rigtig gode erfaringer med MobileTec – De giver altid en fair pris og derudover har de en webshop tilknyttet deres hjemmeside, hvorpå de også sælger de brugte telefoner. Se mere på Mobiletec.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.