Skødeskrivning – Bliver man behandlet ordentligt derude

Online skødeskrivning er efterhånden blevet et stort marked på nettet, hvor mange virksomheder til byder digital skødeskrivning og rådgivning. Her hos Zkagen-marketing har vi mildest talt været lidt skeptiske overfor det overrendte marked. Vi er gået et par af virksomhederne lidt efter i bedene, og i denne uge skal det omhandle skødeskrivning fra Skødecentret. Mange af de her skødeskrivnings-virksomheder har givet os indtrykket af at være sådan lidt fabriksprægede, hvor den personlige rådgivning kan synes lidt som en mangelvare – måske er det bare en fordom. Da Kristian her på redaktionen netop skulle købe ejerlejlighed, så vi en god mulighed for at teste skødeskrivning af, så vi kunne komme med lidt hands-on-erfaring.

Overraskende god rådgivning – Skødeskrivning
Kristian ringede til Skødecentret og fortalte om købet af hans nye ejendom. Allerede ved de første par sætninger i telefonen, kunne Kristian fornemme en god omtanke og service fra advokaten i den anden ende. Hun nævnte blandt andet, at køb af lejlighed er en stor beslutning, og hvis han havde brug for at komme forbi til snak, så kunne han selvfølgelig det. Herudover sagde hun også, at Skødecentret selvfølgelig godt kunne bistå med skødeskrivning. Kristian følte sig egentlig ganske tryg i situationen, så han sagde, at han egentlig bare havde brug for den formelle skødeskrivning, men at han nok skulle sige til, hvis han havde brug for mere.

Skødeskrivning og virkelig god service
Hele processen med skødeskrivning gik virkelig nemt og problemfrit. Alle dele i processen skete med rettidig omhu, og rådgiveren gjorde meget ud af at forklare, hvad de enkelte dele egentlig betød. Kristian følte heller ikke, at han blev mødt af snørklet advokatsprog, men derimod en helt normal menneskelig beskrivelse af forholdene ved skødeskrivningen. Med Kristians oplevelser ved skødeskrivning kan vi kun anbefale skødeskrivning fra Skødecentret. Han er nu den lykkelige ejer af en lejlighed på Østerbro, hvor han holdt indflytterfest forrige uge.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.