Digital Markedsføring som virker.

Der findes da nogen derude, som vil hjælpe, Tak for det!

Jeg har haft fat i flere forskellige digital markedsførings bureauer, og har desværre ikke været så glad for dem jeg har brugt tidligere. Men så faldt jeg tilfældigt over Waimea. Jeg har nu haft et længere samarbejde med dem, og er stadig fuldstændig tilfreds med deres løsninger.

Deres udvalg af produkter og services er rigtig stort, og det gør det nemt, når man allerede ved hvad man ønsker optimeret. Vi fandt dog hurtigt ud af sammen, at det jeg troede jeg havde brug for i min virksomhed, ikke var det rigtige. Det blev faktisk billigere ved denne løsning, og jeg har efter ca. et år, opnået de mål vi sammen havde sat.

De har skrevet de fleste af mine tekster til min hjemmeside, efter vi har haft møde omkring hvilke ting jeg vægtede højt, og med hvilken ”tone of voice” jeg ønskede at bruge. Indholdet er blevet præcis som jeg ønskede og jeg er så tilfreds med deres services.

Det er en fornøjelse at blive ringet op, en gang om måneden, med status på hvordan mine tal ser ud. Man føler ikke at man får mærkelige regninger, med skjulte gebyrer eller lign. Dette er noget jeg værdsætter højt, så jeg kan bruge min tid på mit eget arbejde.

Man kan komme til møde med dem, inde på deres adresse, eller man kan tage tingene telefonisk og på skrift. Jeg er skolet i at få alt på skrift, så man ved at alt kan dokumenteres, og dette er intet problem hos Waimea.

Min virksomhed er på vej det rigtige sted hen, og det er bestemt også med Waimea’s store hjælp.

Hvis du vil se alle deres services og produkter, kan du finde dem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.