Viking Gulvservice – når du står i gulv til halsen

Forleden måtte jeg redde en god bekendt ud af en fatal fadæse. Baggrunden var nemlig den, at han med svigermors accept var gået i gang med gulvafslibning i København – nærmere bestemt i hendes lejlighed på Østerbro.

Indrømmet, det kan godt lade sig gøre for en amatør at afslibe gulve, men det fordrer så, at man har et og andet begreb om gulve, afslibning og maskiner. Det har min gode bekendt ikke.

Faktisk har min gode bekendt urealistisk høje tanker om sine håndværkerevner. Når man parrer det med det faktum, at han er aldeles uegnet til at håndtere værktøj, er det måske ikke ligefrem håndtering af maskiner til gulvafslibning i København, der ligger lige for.

Men han havde insisteret. Og resultatet blev derefter. Det måtte selv han indrømme. For at redde situationen omkring gulvafslibning i København, og ikke mindst redde forholdet til svigermor, som vimsede rundt på weekendtur nede på Kurfürstendamm, kontaktede han mig. Var gode råd nu dyre eller havde jeg en ”smart-i-en-fart”-løsning?

Viking Gulvservice lægger alle kræfter i

Jeg har tidligere benyttet Viking Gulvservice, og det med rigtig gode resultater, så jeg kontaktede straks firmaet, og forelagde dem min gode bekendtes udfordring med gulvafslibning i København. 

Ingen opgave er for stor for Viking Gulvservice, meldte de tilbage, så de stillede straks op med professionelle folk og grej. Til min og min gode bekendtes lettelse byd de ind med en eminent arbejdsindsats og grundighed, da de gav sig i kast med guldafslibning i København.

Selv de værste helligdage i svigermorens elskede sildebensparketgulvet blev rettet til og glattet ud. Og efter en omgang kvalitetslak var alle skaderne udbedret. Nu stod gulvene helt spejlblanke og fine – klar til svigermors hjemkomst.

Gulvafslibning i København er ikke for amatører

Superlativerne stod på rad og række, da svigermor, hjemvendt fra Tyskland, så resultatet af gulvafslibning i København. Min gode bekendte stod derfor stolt og solede sig i smigeren. Måske især, fordi han var gået til bekendelse over for svigermoren. Han havde erkendt sine begrænsninger, og afsløret, at det faktisk var Københavns bedste gulvhåndværkere,
Viking Gulvservice, som havde løst opgaven, og det til UG med plus og slange på. Men han var ikke slukøret – han var vokset med opgaven, og det var den allerbedste bonusgave, som svigermor kunne få.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.