Kortprintere fra idonline

Jeg elsker deres kortprintere fra idonline! Det er så smart at man kan printe sine egne plastikkort. Det er virkelig et nemt system. Man skal først installere sin nye kortprinter, via Wi-Fi eller via et USB-stik. Derefter kan man designe sine egne kort og printe dem ud.

Selve Zebra kortprinterne er utrolig smarte, for du kan købe en version, som kun kan printe på den ene side af kortet og en der kan printe på begge sider. Hvis du så pludselig skal bruge en der kan printe på begge sider, kan det installeres efterfølgende. Modellerne har mulighed for at kunne kode magnetstriber på bagsiden af kortet. Det er også en mulighed at kortene kan leveres med forskellige kodemoduler, så du kan kode chippen indeni kortet. Du kan også få dette eftermonteret på de fleste modeller, hvis du ønsker løsningen senere.

De har været de eneste eksperter, indenfor Zebra Technologies i Danmark, i over 10 år. De har stået for idriftsætning og levering, af flere end 3000 printere i landet. De er også ansvarlige for levering af mere end 20 millioner etiketter, til både privat og erhvervskunder.

Som sagt sælger de også etiketprintere og etiketter, som er brugbare på utrolig mange arbejdspladser. De kan både sættes på mapper, prøveglas, kontrakter osv. De kommer også i mange varianter, så som Thermo, karton, plast, transfer eller neutrale. De kommer også i en bred vifte af størrelser, som passer til de 5 forskellige modeller af Zebra etiketprintere, som idonline sælger.

De har også ofte kampagnetilbud, som gør at du kan få en samlet startpakke eller deres produkter, til en fordelagtig pris. I en startpakke får man, en printer, farvebånd til 200 kort og 200 stk. hvide plastikkort, og selvfølgelig softwaren til at kunne designe dine egne kort på din computer.

Idonline er klar et sted jeg vil blive ved med at handle, så længe vi har brug for deres produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.