iPhone erhverv – Vi har prøvet en firmaløsning

Yes, så er det blevet tid til ærlighedens time. Vi skal nemlig i dagens indlæg anmelde ”iPhone Erhverv”, som er en firmaløsning, du kan tegne hos firmaet Onspotrepair. Lad mig lige starte med at sige – her hos Zkagen Marketing er vi altså ikke de luneste boller i kurven, når det kommer til at passe bare nogenlunde på vores iPhones. Ofte har vi alle sammen en smadret skærm, og da Lasse havde et klinkeuheld på toilettet, dagen efter han havde fået den repareret, så tog vi altså beslutningen; Vi fik tegnet en iPhone-Erhverv-Løsning hos Onspot Repair, så hjælpen altid ville være inde for rækkevidde, hvis vi skulle have flere uheld i fremtiden – og det ville nærmest være underligt, hvis vi ikke havde. Vi smadrer vores ejendele med ret høj frekvens.

Første uheld – iPhone Erhverv gik som tun i olie
Allerede ugen efter vi havde tegnet en iPhone-erhverv-løsning, havde Lasse downloadet sådan en ”shotgun-lyd-app”, så telefonen afgiver lyden af en riffel, der bliver ladet, når du laver den her velkendte shotgun-bevægelse med telefonen i hånden. Og der lavede Lasse altså en smutter.
Hans bevægelser var så klodsede og hurtige, at telefonen altså fløj ud af hånden på ham, og skærmen flækkede i så mange dele, at touch-funktionen blev ubrugelig. Vi tog derfor vores ”iPhone-Erhverv” hurtigt i brug. Og hvilken service – det var næsten lige til at græde over.

Fuld funktionsdygtig iPhone på 20 min med iPhone Erhverv
Vi startede bilen og drønede med fuld udrykning til Hvidovre Stationscenter – en charmerende bygning hvor Onspot Repair har deres forretning værksted. Vi fik hurtigt sagt til ekspedienten, at vi havde iPhone Erhverv, hvorefter vi hurtigt blev bud på VIP-kaffe, eller det tror vi i hvert fald, det var – den var supergod, espresso faktisk. Vi snakkede lidt om kaffekvaliteten, mens telefonen blevet lavet. Vi nåede ikke engang i dybden med bønnernes aroma, førend en glinsende, funktionsdygtig telefon lå klar på disken. Siden da har vi benyttet os af iPhone Erhverv hele to gange mere. Yes, vi er superkunder, og samarbejdet kører bare.
Fem stjerne til Onspot Repair herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.