SOS i Risskov – El installatør

Så skete det der ikke måtte ske! Efter vi kom hjem fra sommerhus i weekenden virker lyset ikke i vores stue. Vi har skiftet sikringer og lyspærer men intet virker. Efter at have accepteret nederlaget ringede jeg til Risskov El i dag og de kommer ud i morgen tidlig. 


Jeg håber de kan fikse det og vi igen kan have lys i stuen. Heldigvis har vi kunne overleve da vi har de lange sommer nætter og der faktisk først kl. 22:30 er mørkt i stuen. Vi har brugt Risskov EL & VVS el installatør århus før og de er simpelthen super gode! De er hurtige og meget professionelle. 

Jeg har brugt Risskov EL & VVS i snart 5 år efter jeg fik dem anbefalet af min gode ven.
Jeg så hans nye badeværelse og sagde at jeg ville have kontakt informationerne på det firma der havde lavet det.

Jeg har dog ikke fået mig taget sammen til at renovere vores badeværelse endnu men har altså brugt deres elektrikere til en masse mindre opgaver.

Jeg bestiller kun hos lokale da det er meget lettere for dem at rykke ud hurtigt. Der findes 1000vis af håndværkere i Århus området men ingen som Risskov EL & VVS. De er simpelthen fremragende! Stor anbefaling herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.