Reparation af iPhone på Østerbro

Er der penge at spare på en iPhone reparation på Østerbro?

Som barn af en køb-og-smid-væk-kultur har det egentlig aldrig ligget til mig at undersøge priserne på en iPhone reparation på Østerbro. Men forleden dag, da min nuværende kæreste var i oprydningshumør, faldt hun over en papkasse fyldt med mine gamle mobiltelefoner. Indrømmet – jeg har altid været den helt store mester i at købe ting, men jeg har været rigtig dårlig til at få skaffet dem af vejen igen, når nyindkøb meldte sig på banen.

Det ville min kæreste nu have sat en stopper for. Eller, som hun påpegede, i det mindste kunne jeg da undersøge priserne på iPhone reparation på Østerbro. Måske var der en skilling at tjene, hvis jeg solgte mobilerne videre brugt efter en  iPhone reparation på Østerbro. Det havde jeg ikke lige selv skænket en tanke, men jeg kunne jo egentlig godt se, at hun havde en pointe. 

På jagt efter en iPhone reparation på Østerbro

Altså tog jeg papkassen under armen og traskede ned til den lokale iPhonereparatør, Get It Fixed, på Østerbrogade for at høre, om de også kunne fixe mine gamle mobiler, når nu de reklamerede med iPhone reparation på Østerbro. ”Gamle modeller?!”, udbrød ekspedienten, da jeg hældte papkassens indhold ud på bordet, ”der er jo ikke en model ældre end version 8!”. Nåh, nej, fremstammede jeg, mens jeg febrilsk pudsede glorien, for jeg havde jo altid syntes, at det var gammelt og ubrugeligt isenkram.

Ekspedienten slog en latter op, og forsikrede mig, at iPhone reparation på Østerbro lige præcis var deres metier, så de kunne reparere dem alle til en samlet pris med lidt bonus oveni hatten. På den måde ville jeg også kunne tjene lidt på det, sagde han, for han vidste godt, at jeg ville sælge dem videre. Men det gjorde ham nu ikke det mindste, for butikken forestod nemlig ikke selv videresalg af brugt elekronik, så hvad jeg gjorde dem mobilerne bagefter, var nu min egen sag.

Taknemmelig over denne melding slog jeg straks til, og fik snesevis af iPhone reparation på Østerbro til en yderst anbefalelsesværdig pris. 

Get It Fixed puster liv i en skrantende økonomi

Efter den oplevelse har jeg ingen problemer med at besøge Get It Fixed igen, for det er flinke og imødekommende mennesker, der står i butikken. Men måske vigtigst af alt, så er de i stand til at foretage iPhone reparation på Østerbro til en fair og fornuftig pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *