Naturlig behandling af allergi

Hvis du lider af allergier, er du ikke alene. Millioner af mennesker rundt om i verden kæmper med sæsonbestemte allergier og andre miljømæssige følsomheder, der kan forårsage ubehagelige symptomer. Heldigvis findes der naturlig behandling af allergi, der kan hjælpe med at lindre nogle af disse reaktioner uden at være afhængig af håndkøbsmedicin eller receptpligtig medicin.

Den bedste måde at håndtere dine allergier på er at undgå de ting, der udløser dem i første omgang. Hvis det er muligt, så prøv at holde dig væk fra områder, hvor pollen, støvmider og husdyrskæl er fremherskende. Brug en ansigtsmaske, hvis du skal gå udenfor, og sørg for at skifte tøj, når du kommer tilbage i huset. Det kan også hjælpe med at holde vinduerne lukkede og bruge luftrensere til at holde allergener ude af hjemmet. Der findes også alternativ behandling af allergi som f.eks. kinesiologi.

Kostændringer som led i behandling af allergi

Visse fødevarer kan forværre allergisymptomer, så det er vigtigt at være opmærksom på, hvad du spiser. Fødevarer med et højt indhold af histamin bør undgås så vidt muligt, f.eks. fermenterede fødevarer som kombucha, lagrede oste og syltede kødtyper, alkohol og forarbejdede fødevarer. At spise antiinflammatoriske fødevarer som æbler og løg kan også hjælpe med at reducere inflammation forårsaget af allergier. Derudover kan du ved at tilføje probiotiske fødevarer som yoghurt og kefir til din kost hjælpe med at afbalancere dine tarmbakterier, hvilket hjælper med at kontrollere immunsystemets reaktioner.

Der findes flere naturlige kosttilskud, der kan indgå i behandling af allergi. Quercetin er en bioflavonoid, der findes i mange frugter og grøntsager, og som virker som et antihistamin ved at blokere frigivelsen af histaminer, der forårsager allergiske reaktioner. C-vitamin er et andet populært kosttilskud, der bruges til behandling af allergier, fordi det hjælper med at reducere inflammation i hele kroppen og samtidig styrker immuniteten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.