Behandling af allergi med kinesiologi

Allergier kan forårsage en række ubehagelige og undertiden invaliderende symptomer, lige fra kløende øjne til åndedrætsbesvær. Traditionel medicin er den mest anvendte behandling for mange mennesker med allergier, men der findes en alternativ form for behandling i form af kinesiologi. I dette blogindlæg vil vi undersøge, hvordan kinesiologi kan bruges til behandling af allergi, og hvorfor det kan være værd at give det et forsøg.

Kinesiologi er en alternativ helbredelsespraksis, der bruger muskeltest til at identificere og løse ubalancer i kroppen. Den anerkender forbindelsen mellem vores fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige velbefindende og behandler patienter holistisk snarere end symptomatisk. Man mener, at ved at bringe disse områder i balance kan vi f.eks. lave en bedre behandling af allergi.

Behandling af allergi med kostændringer

Kinesiologer bruger muskeltestning til at identificere allergener i kroppen. Disse allergener behandles derefter ved hjælp af behandlinger som akupressurmassage eller akupunktur. Ved at stimulere specifikke punkter på kroppen, som er blevet identificeret som værende relateret til allergenet, mener kinesiologer, at de kan reducere immunsystemets følsomhed over for det og dermed reducere allergiske reaktioner.
Kinesiologer ser også på andre livsstilsfaktorer, som kan være medvirkende til allergier, f.eks. kost eller giftbelastning fra miljøforurenende stoffer.
Undersøgelser har antydet, at kinesiologi kan virke til at reducere allergisymptomer ved at styrke immunsystemets naturlige evne til at afværge allergener, før de forårsager en reaktion. Dette sker ved at øge blodgennemstrømningen omkring de berørte områder og forbedre nerveledningen – begge processer menes at kunne bidrage til at reducere inflammation i forbindelse med allergisymptomer.
Kinesiologi tilbyder en alternativ tilgang til behandling af allergier, som kan være værd at udforske, hvis du leder efter noget andet end traditionelle medicinske tilgange. Så hvorfor ikke give det et forsøg? Alt, hvad du kan gøre for at få den behandling af allergi må jo være et forsøg værd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.