Det rette valg af Gardiner!

Jeg må sige at jeg er positivt overrasket, så overrasket at jeg i dag vil dele min yderst positive oplevelse sammen med jer andre her på siden.

Vi har i dag boet på Frederiksberg i over 10 år, både i lejlighed på Frederiksberg Allé, og til sidst i vores store drømme hus og villa på Glahns Allé på Frederiksberg.

Da vi sidste år, flyttede ind, skulle vi have nye gardiner til alle vores 11 rum i det store hus.
Vigtigst at alt, skulle vi have sat mørklægningsgardiner op i vores 4 soveværelser, så både min mand og jeg, samt vores 3 børn havde mulighed for at sove uforstyrret at den høje sol både tidligt morgen og aften sent ud på aften. Sommeren var godt nok ikke lige så god som året før, hvor jeg husker at der blev slået flere rekorder, men i Aug. måned var der alligevel mange gode solskinstimer.

Vi kontaktede derfor Gardinbussen for at få kompetent hjælp, rådgivning og ikke mindst nye gardiner til vores bolig hurtigst muligt. Efter have en af deres dygtige konsulenter ude, fik vi hurtigt og nemt aftalt hvilke gardiner vi skulle have i hvert rum. Vi havde regnet med at Mørklægningsgardiner ville tage et par dage at få leveret, vi var til gengæld så hældige, at vi allerede dagen efter fik sat disse op hurtigt og professionelt.
Samme dag fik vi ligeledes sat alle resterende gardiner op i hele huset, må jeg sige var over alt forventning. Det var torsdag da vi fik vores nøgle til huset, allerede dagen efter kunne vi alle 5 nyde vores nye bolig, uden at være forstyrret af den høje sol.

Skal du flytte eller mangler nye gardiner til din bolig?
Så tøv ikke, tag kontakt til bestil-gardinbussen.dk – Du vil ikke fortryde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *