Bedste poser med Logo til dit træningscenter!

Jeg er nu på 3 år ejer og indehaver af et træningscenter nord for København.

Vi er forholdsvis ny startet, men har allerede mere end 200 medlemmer. Det skyldes blandt andet de mange års erfaring jeg har i branchen, faktisk er det mere ind 10 år i dag, at jeg startede som personlig træner på
Vesterbro tilbage i tidernes morgen. I dag jeg haft stedet i lidt over 3 år, mig selv som manager, indehaver og direktør, min kone som selv er uddannet fitnessinstruktør, hjælper til som persontræner, og i bogholderiet, med de praktiske ting og tiltag.

Min Kone Louise har det med at komme med smarte idéer og nye muligheder til centret.
Ved check-in sælger vi som eksempel forskelligt fitnesstøj, protein af diverse mange muligheder og produkter samt kolde og forfriskende drikke til inden eller efter endt træning.

Da efterspørgsmål på vores mange produkter i ”shoppen” begyndte at sige i naturlig takt med at vi fik flere og flere medlemmer, fik min kone den i dag, at ville skulle have en masse af det vi solgte med Logo og tryk.
Det var lige fra vores kuglepenne, tøj, kasketter USB ‘er til poser med logo.

Udover vores egne træningsposer med logo, gav vi naturligvis også kunderne en pose til deres varer når de købte noget i shoppen. Med hjælp og stor professionalitet fra virksomheden Topsupplies.dk var alt dette muligt. Hver gang vi bestiller nye forsyninger, for vi hurtig og nem levering på vores bestilte vare med både Logo eller Tryk. Ejer du derfor et træningscenter eller anden form virksomhed generelt, så tøv ikke med at bestille det du skal bruge med logo og tryk fra Topsupplies.dk

De varmeste anbefalinger her fra Kim og Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.