Fly trafik sommeren 2020

Året 2020 har  allerede været et meget turbulent år for privatpersoner og forretninger. Butikker var nødt til at lukke og mange har været nødt til at isolere sig selv væk fra familie, kollegaer og venner.

Det næste store spørgsmål er om flytrafikken kommer igang til sommer. Mange familier venter spændt på at finde ud af om man kan flyve igen. Mange har måske allerede booket fly, hoteller, biler osv. og har allerede investeret et stor beløb i en sommerferie der ser meget usikker ud.

Ifølge lovgivning er flyselskaberne forpligtet til at betale dig tilbage hvis flyet er aflyst men har flyselskaberne overhovedet penge til det? Eller vil de gå konkurs.

Et af de bedste redskaber du kan bruge er flypenge.dk – de hjælper dig med at få dine penge tilbage ved hjælp af advokater.
Deres flyhjælp har hjulpet mange privatpersoner med at få deres erstatning og de bliver kun betalt hvis de vinder sagen for dig. 

Hvis du allerede har bestilt ferie i udlandet kan det betale sig at læse deres blog og holder dig opdateret på hvad der sker i Europa lige nu. Mange lande er stadig lukket ned og grænserne er også spærret.

Med stor sandsynlighed vil flytrafikken være lukket over sommeren og der er derfor stor chance for du bliver nødt til at benytte en service som flypenge.dk

Har i planer om at holde sommerferie i Danmark eller har i allerede bestilt ferie i udlandet inden corona krisen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.