Tigerøje befrier dig for nutidens snærende bånd

Er du som kvinde træt af at lægge bånd på dig selv eller hele tiden at skulle forholde dig til, hvad andre mennesker tænker om dig? Så har vi godt nyt til dig: Den tid er forbi nu. Lige nu. Med tigerøje i lommen, på armen eller omkring halsen – ja, selv i en skål i stuen eller i en skuffe på kammeret – kan du nu befri dig selv for alle de snærende bånd, som længe har siddet og gnavet sig tættere og tættere ind på dit velbefindende og hæmmet dig i din bevægelsesfrihed.

Hvilken kvinde kender ikke til de skæve blikke og misundelige ytringer fra nær og fjern, som begrænser vores udfoldelsesmuligheder og lægger bånd på selv vores mindste ønsker og drømme? Længe har vi måttet ligge under for misforstået social kontrol og kulturelt betingede fordomme, men ikke mere. Med tigerøjes sitrende kraft og ikke mindst med noellcrystals.com ved din side kan du fra nu af tage sagen i egen hånd og få det liv, som du tidligere kun har kunnet drømme om.

Slip dit indre tigerøje fri

Med kraften fra tigerøje kan ingen længere begrænse dig i dine udfoldelsesmuligheder. Du vil være fri til at gøre eller mene præcis, hvad du har lyst til eller behov for. Alle muligheder ligger åbne for dig, og du vil aldrig nogensinde mere møde nogen former for hindringer, da tigerøje er dit ultimative våben og din garanti for, at du kun møder positive energier på din vej gennem livet.

Med alle de ydre påvirkninger på plads i livet vil du også kunne mærke markant forskel på dine indre linjer, når du bruger tigerøje. Du vil opleve, at du med lethed kan mestre selv de største opgaver, som du møder i din hverdag. Det skyldes selvfølgelig, at dit selvværd har fået et tiltrængt boost med tigerøje. Øget selvværd og færre indre konflikter er også et resultat af tigerøje. Du vil opleve mindre selvkritik indstilling, og få et større klarsyn, og så vil du i det hele taget være i stand til i højere grad at stole på din egen dømmekraft uden at have behov for at skele til andres formanende ord og dårlige råd.

Med din nye, positive aura, der er kommet til syne ved hjælp fra tigerøje, er der endelig blevet plads til dine kreative sider. Du vil derfor opleve, at dine kreative sanser vil blive forstærket, så alle dine skjulte talenter kommer frem i lyset. Jo mere du fokuserer på de positive sider af dig selv, jo lettere og smukkere vil dit liv udfolde sig, og på den måde forlænger du også dit liv med adskillige år.

Spring ud i livet med tigerøje

Det er aldrig for sent at starte med tigerøje. Hvis du er den forsigtige type, så gør som de romerske krigere, da de i sin tid drog ud i krig: Tag blot en usynlighedskappe på, som et af de første trin du tager på trappen ned ad dit nye liv – så bliver du usynlig for alle de fordomsfulde og misundelige blikke, som aldrig har givet dig andet end dårlige vibrationer og kedelig energi. Som du kan se, medvirker tigerøje til at opbygge dig og frigive flere indre ressourcer, som kun bidrager til endnu flere positive vibrationer i din krop og aura.

Læg forsigtigheden til side – du skal turde drømme og turde vove springet ud i dit nye liv med tigerøje – din standhaftige og troværdige beskytter i resten af dit lange liv.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *