Fredensborg Vognmandsforretning leverer erhvervsflytning så virksomheder synger

Forleden fik vi en mail fra en af vores faste læsere, som havde haft en fantastisk god oplevelse i forbindelse med en erhvervsflytning i Nordsjælland. Den oplevelse ville han gerne dele med os og alle jer andre, der sidder derude og læser med, for han syntes, at flyttefirmaet, Fredensborg Vognmandsforretning i Hillerød, fortjener al mulig ros for opgaveløsningen.

Her på Zkagen Marketing er vi selvfølgelig altid med på at dele positive anmeldelser af flyttefirmaer, når nu vi har mulighed for at videreformidle jeres oplevelser her på B2B. Vores holdning er også, at det betyder noget for jer og jeres virksomheder derude at have mulighed for at dele jeres oplevelser og erfaringer omkring erhvervsflytning med ligesindede, som fra tid til anden har behov for saglig og relevant information på området.

Derfor bringer vi følgende rosende omtale af flyttefirmaet Fredensborg Vognmandsforretning og deres spidskompetence, erhvervsflytning, fremsendt af vores faste læser, Einar Krag.

Kære Zkagen Marketing

Forleden stod jeg som virksomhedsejer overfor en erhvervsflytning, som var kommet lidt tidligere på året end jeg egentlig havde forventet, men nuvel – man er vel som virksomhedsejer altid beredt på uforudsete hændelser. Jeg havde derfor et presserende behov for at få fat i et flyttefirma, som kunne forestå virksomhedens erhvervsflytning, og det lykkedes mig faktisk at få et lokalt flyttefirma i Nordsjælland til at forestå den omtalte erhvervsflytning.

Fredensborg Vognmandsforretning i Hillerød forstod øjeblikkelig min situation og rykkede prompte ud til adressen. Ud over den hurtige reaktion på mit opkald tilbød flyttemændene også at bistå med nedpakning af kontor- og øvrige virksomhedsmaterialer. Det har jeg aldrig oplevet før, men jeg takkede selvfølgelig ja tak, for så ville den omfangsrige erhvervsflytning glide meget hurtigere.

Som kunde hos Fredensborg Vognmandsforretning kan jeg kun sige, at jeg er meget taknemmelig over firmaet assistance og service i forbindelse med min virksomheds erhvervsflytning. Jeg har aldrig oplevet et så professionelt og medlevende flyttefirma som Fredensborg Vognmandsforretning før, og deres medarbejdere er virkelig flinke og imødekommende. Og de er bestemt ikke bange for at tage fat og give en hånd med, når det kniber.

Så alt i alt – en flot service og erhvervsflytning leveret af
Fredensborg Vognmandsforretning. Det syntes jeg bare, at jeg ville dele med jer på Zkagen Marketing og jeres læsere. Som virksomhedsejer vil jeg i al fald meget gerne anbefale dem til jeres læsere i Nordsjælland og omegn.

Med venlig hilsen, Einar Krag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *