SOS plet på tæppet!

Åh nej! Så spildte man lige vin på tæppet 🙁 Jeg havde en hyggelig pigeaften med mine bedste veninder og vi var så glade pga. vi endelig kunne være sammen igen. Efter et par glas vin gik vi ind i stuen og begyndte at danse til Night fever. Midt i mit John Travolta dansemove ramte min albue desværre min venindes hvilket fik vinglasset til at ryste. I slowmotion kunne jeg se vinen skulpe ud af glasset og ned på mit flotte plystæppe.  Jeg prøvede med danskvand og toiletpapir som jeg har læst på nettet men desværre kunne man stadig se pletten. Derfor ringede jeg dagen efter til Rekord Renseriet Odense.
Jeg spurgte dem om tæpperens og om metoder til at fjerne pletten. De var meget søde og gav mig gode råd men til sidst kunne jeg se at jeg havde brug for professionel hjælp. Jeg kørte direkte til butikken på Kochsgade 119 Odense og viste dem tæppet. Jeg lavede en aftale om at de skulle rense det og fik besked på at komme tilbage 2 dage senere.
Efter 2 dage hentede jeg mit tæppe og det så splinternyt ud. Ingen ville nogensinde kunne se at der var blevet spildt på det før.
Jeg er simpelthen så glad! Tak rekord rens. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *