Champagne hos frisøren – Leap Hair Frederiksberg

Er du nogensinde blevet tilbudt et glas dejlige bobler af din frisør? Heller ikke mig før nu. Jeg havde besluttet mig for at skifte frisør og undersøgte markedet på Frederiksberg. Jeg fandt frem til en ny frisør som simpelthen havde den mest tjekkede hjemmeside og gode priser. Jeg ringede derned og bestilte tid og blev mødt af den sødeste frisør. Omgivelserne var fantastiske – råt nordisk design og de mest professionelle frisører. Udover det bedste klip i mange år bød de mig også på et glas bobler. Jeg troede at man ville betale ekstra for det men fandt ud af at det var en del af prisen. Sikke en service! Frisøren hedder Leap Hair på Frederiksberg
Udover bobler kunne man også bestille en G&T og ikke den dårlige gin nede fra Netto! Nej de serverede Hendricks!

Efter en lille time i stolen kunne jeg se min nye frisure og det var lige det jeg ville have. Jeg er super imponeret af deres evner og den service der er hos Leap Hair
Det er helt sikkert mit nye stamsted. Jeg vil blive ved med at støtte det dejlige forentagende. Unge friske iværksættere med sans for service. Det kan vi lide! Hvis du bor på Frederiksberg ville jeg helt klart bruge dem. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *