Clairvoyance – Giver ro i maven

Jeg er 28 år, pige og single – ja, det er ikke indledningen til en profil på en dating app, men derimod en trist konstatering. Jeg har været på så mange dates, at jeg ikke længere har tal på dem og det udvikler sig aldrig til noget seriøst. Jeg forstår det ikke og jeg har spurgt mine veninder – også dem, der siger deres ærlige og uforbeholdne mening – og de siger alle sammen, at jeg ser helt almindelig ud og opfører mig helt normalt. Men hvorfor kan jeg så ikke få mig en kæreste?

Det mest frustrerende er familiesammenkomster, hvor de fleste spørger undrende, nååå skal du ikke snart have en kæreste og nogle børn, du bliver jo ikke yngre. Grrrrrr – jeg bliver så vred og ked af det. For ja – hvorfor vil det ikke lykkes og hvad er der galt med mig?

Som du kan læse, så er min frustration stor og oven i det er min nysgerrighed på fremtiden også vakt. Min søde veninde, der altid vil mig det bedste, spurgte om jeg havde overvejet clairvoyance. Nix svarede jeg hurtigt og affejende. Jeg tror ikke på det okkulte og har altid fået at vide, at det er snyd og hum buk. Nå, svarede min veninde – jeg har ellers rigtig god erfaring med clairvoyance. Jeg har flere gange talt med Thomas fra Krystal & HealerHuset – han er virkelig rar og helt nede på jorden. Nogle gange har vi bare talt i telefon sammen. Det er slet ikke spooky. Det starter altid med en snak om, hvordan mit liv ser ud lige nu og her og det giver mig et overblik og ro, og så kan jeg komme videre.

Okay tænkte jeg – det kan vel ikke skade – måske jeg alligevel skulle give det en chance. Jeg ringede og aftalte en tid med Thomas og besøgte ham forleden dag og jeg må sige, at jeg er positiv overrasket. Thomas er faktisk flink og vores samtale tog udgangspunkt i min frustration over mit privatliv og frygten for, at jeg skulle være single hele mit liv.

Thomas forsikrede mig om, at jeg kunne slappe helt af – han havde stillet ind på mine guider i den åndelige verden og de havde fortalt han, at jeg nok skulle blive gift og få børn. Jeg kan nu læne mig tilbage og slappe af – prinsen på den hvide hest skal nok komme forbi. Pyha, hvor er jeg lettet og glad – der er håb forude – jeg skal bare tage det roligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *