Opfordring – Send blomster

Opfordring – Send blomster

I denne her Corona tid har jeg næsten lyst til at omskrive sætningen fra musicalen My Fair Lady. Hvor Eliza synger ”Køb blomster” ”Køb blomster” til ”Send blomster”. For er der noget, der lyser mere op og gør en glad som en buket blomster? Og det er da en hel særlig glæde at få dem tilsendt fra en kær ven eller et familiemedlem, der har tænkt på en.

Jeg har heldigvis stadig både min mor og mormor og de er begge friske og rørige – men de er begge over 70 år og hvor nødigt jeg end vil indrømme det, så hører de begge to nok ind under kategorien ældre og lidt sårbare. Så jeg har ikke turde besøge dem fysisk i meget lang tid. Vi har naturligvis skypet og talt i telefon, men ikke besøgt hinanden og så var det, at jeg fik ideen til at sende blomster til dem. Jeg syntes, at de skule have en smuk buket, der kunne glæde dem og samtidig minde dem om, at de er i mine tanker.

Jeg kunne selvfølgelig ringe til en blomsterhandler og sige, hvilke farver og form, jeg ønskede – men faktisk har jeg fundet ud af, at man inde på Design Flower’s hjemmeside selv kan vælge mellem en masse buketter – og som et ekstra kuriosum, så har nogle af buketterne fået sit eget navn f. eks Madam Coco – der giver associationer til Chanel.

Min mormors ynglingsfarve er lilla og jeg har fundet en smuk buket i hvid og lilla – og så er den endda på tilbud i øjeblikket – minus 30 %, så den skal hun selvfølgelig have.

Min mor er så sød og kreativ og har stadig bevaret et lidt barnligt sind (på den gode måde) – hun er stadig noget så glad for bamser. Inde på hjemmesiden har jeg fundet en buket med en bamse og chokolade – så den skal hun selvfølgelig have.

Faktisk, så tror jeg, at jeg vil gøre det til en tradition fremover at sende blomster til dem begge hvert kvartal. Det er supernemt og det spreder simpelthen så meget glæde – både til giver og modtager. Så jeg kan kun opfordre – Send blomster til dine kære – du vil ikke fortryde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *