Virksomheder går sammen om at vækste

Her på Zkagen-Marketing er vi faldet over et rasende godt initiativ, som vi gerne vil dele med dem af jer derude, som er selvstændig erhvervsdrivende. SMVerhvervslån er det nye skud på stammen over diverse lånetilbud, som selvstændige med fordel kan benytte sig af.

Låneudbyderen er ingen ringere end SMVdanmark, som så mange gange før er kommet små og mellemstore virksomheder til undsætning med gode og brugbare tiltag. Det gør de også denne gang med dette fremragende initiativ, som nok skal få god luft under vingerne, når først virksomhederne får øjnene op for de mange muligheder, som SMVerhvervslån giver modsat bankerne.

Gør din virksomhed stærkere og sundere med SMVerhvervslån

Som den eneste aktør på lånemarkedet er SMVdanmark gået sammen med finansieringsselskabet, Flex Funding A/S, om at skabe den moderne låneplatform, SMVerhvervslån.dk. Låneplatformen har til hensigt at støtte de mange små og mellemstore virksomheder rundt om i Danmark, som søger eksterne investorer til at skabe nye rammer for deres virksomhed.

Der kan være mange forskellige grunde til, at erhvervsdrivende søger mod SMVerhvervslån, men for de flestes vedkommende handler det ofte om at finde midler til effektiviseringer, nyanskaffelser, innovation eller andre virksomhedsforbedringer.

Men der findes også dem, som gerne vil eksperimentere lidt – enten med virksomhedsstrategien eller udvikle nye produkter – det er de såkaldte mere risikobetonede aktioner, der her er tale om. Men også sådanne ideer er der plads til at låne til på SMVerhvervslån. Det kræver blot, at der er eksterne aktører, som er villige til at levere den risikovillige kapital, der er behov for, og sådanne långivere findes der heldigvis også på låneplatformen, SMVerhvervslån.

SMVerhvervslån er et uundværligt redskab for selvstændige erhvervsdrivende

Her på Zkagen-Marketing går vi varmt ind for, at virksomheder hjælper virksomheder. Det giver jo rigtig god mening, at markedets parter samarbejder om at drive udviklingen i den rigtige retning. Derfor vil vi selvfølgelig klart anbefale jer at gå ind på smvdanmark.dk og finde yderligere information omkring mulighederne for at ansøge om SMVerhvervslån til jeres virksomheder, hvis I skulle have dette behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.