Beauty Balance er indre skønhed i balance

Beauty Balance er indre skønhed i balance  

Du ved det måske ikke, men skønhed er så meget mere end blot et ydre udtryk. Hos Beauty Balance, som er min foretrukne skønhedsklinik i Vanløse, lægger de så megen vægt på indre skønhed, at de har valgt at hente inspiration fra planteriget for at få indsigt i balancekunstens væsen. 

Ved hjælp af studier i planters sundhed, har de knækket koden bag planters evne til at eksistere i balance med naturen, og det er netop disse teknikker, som min favorit skønhedsklinik i Vanløse benytter sig af. 

Naturens planter inspirerer skønhedsklinik i Vanløse 

Nu er de ikke lige meget, hvilket planter man udvælger som materiale til ens studier. Dem skal man vælge med omhu, og det har min favorit skønhedsklinik i Vanløse da også gjort. Først og fremmest skal man finde frem til planter, som kan sammenlignes med mennesker. Det er den eneste måde, hvorpå man kan validere resultaterne som brugbare og hvor de samtidig og med sikkerhed kan anvendes på mennesker. 

Teknikken, som min favorit skønhedsklinik i Vanløse anvender, er at udse sig de planter, som kræver mest vanding og opmærksom omsorg. Netop disse to aspekter af en plantes liv kan til forveksling sammenlignes med basale menneskelige behov. Derefter udsættes planterne for alverdens forsøg, så man kan se og sammenligne resultater. På den måde får man også et indblik i, hvad der med fordel kan benyttes på mennesker i et forsøg på at skabe balance i den menneskelige eksistens.   

Nu er det ikke sådan, at disse forsøg foretages på selve den skønhedsklinik i Vanløse, som jeg til hver en tid foretrækker. De har selvfølgelig startet et partnersamarbejde med et laboratorium, som er eksperter inden for området. På den måde adskilles ekspertiseområderne også, og man kan som tredjepart være helt sikker på, at begge professioner er underlagt de mest rigide regler og strikse kontrolinstanser, så der ikke opstår tvivl om hverken behandlingsformer eller forskningsresultater. 

Beauty Balance – din skønhedsklinik i Vanløse 

Hvis du higer efter et liv og en indre skønhed i balance, så tag kontakt til Beauty Balance og bestil en tid til behandling. Min favorit skønhedsklinik i Vanløse tilbyder mange forskellige former inden for behandlingsmuligheder, så prøv dig frem og find ud af, hvilken behandling der virker på lige præcis dig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *