Restaurant Limone i Køge er perfekt til forretningsfrokoster

Her på Zkagen-Marketing kan vi godt lide at gøre lidt ekstra ud af for vores forretningsforbindelser, og det inkluderer selvfølgelig også et fantastisk restaurant besøg i Køge Havn. Vi havde inviteret en af vores mest loyale forretningsforbindelser til frokostmøde forleden, og hende ville vi gerne gøre lidt mere ud af end sædvanlig.

Derfor flottede vi os, og tog hele vejen til Køge for at blive bespist på allerbedste italienske vis hos Restaurant Limone, der ligger i Køge. Og vi glædede os, for vi vidste, at vi ikke ville gå forgæves, da vi tidligere har haft et fantastisk restaurant besøg i Køge Havn. 

Restaurant Limone serverer delikate og enkle italienske frokostretter

Det bedste ved Restaurant Limone er deres menukort, og det uanset, om man besøger dem ved frokosttid eller til den senere aftenmenu. Som en af de eneste italienske restauranter herhjemme har de valgt kun at satse på rendyrkede italienske retter. Derfor skal man ikke forvente at kunne bestille de sædvanlige frokostpommes frites eller snaskede kødburgere. 

Det var især den finesse, som tiltrak os, da vi senest lagde vejen forbi Køge, men vi havde dog ikke ventet at få et så fantastisk restaurant besøg i Køge Havn, som vi fik. Det fortjente en gentagelse, og denne gang kunne vi tilmed prøvesmage deres senest tilføjede frokostret, Penne Altoplato. En sand perle af en pastaret at være og så med gode, økologiske råvare – hvad mere kan man forlange? 

Jo, måske et godt glas hvidvin til, men den del af menukortet mestrer Restaurant Limone nu også. Så vi havde bestemt intet at klage over ved frokostbordet, og det blev endnu engang et fantastisk restaurant besøg i Køge Havn. Men vi havde nu heller ikke forventet andet. 

Husk nu at booke et fantastisk restaurant besøg i Køge Havn

Det er altid godt at have mulighed for at klare tankerne under et forretningsmøde – derfor valgte vi også netop Restaurant Limone, da vi kunne sidde ude og nyde havudsigten ud over Køge Havn. Forspil ikke din chance for at få samme oplevelser, så gå ind og book din næste frokost eller middag på Restaurant Limone, og du kan se frem til et fantastisk restaurant besøg i Køge Havn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *