Restaurant Vita: Er det for tidligt at tænke på julemad?

Er det for tidligt at tænke på julemad i september? i dag så jeg en post på facebook af Restauranten Vita på Store Kongensgade i København. De postede at man nu kunne bestille bord til deres julebuffet. Jeg må indrømme at min mund løb i vand og at jeg allerede her i September sagtens kunne spise en julebuffet og drikke snaps. Er det spøjst? eller har i andre det på samme måde.

Julefrokost København 2020
Jeg har allerede foreslået min arbejdsplads at det er der vi holder vores julefrokost i år. Så vi holder julefrokost på Restaurant Vita i 2020.
Jeg har været på restaurant vita mange gange og har aldrig været skuffet. Det er god gammeldags dansk julemad.
Rødkål, flæskesteg, and, sild osv. Det er helt formidabelt.
Jeg kunne spise julemad hver eneste dag. 

Buffet kan man aldrig få nok af!
Også her til sidst vil jeg lige slå et slag for buffet. Desværre er der rigtig mange der er imod det. Dalle Valle, restaurant Flammen osv. har fået mange klager over det her i corona tider. Jeg vil lige sige at mange restauranter har fundet en løsning inkl. Restaurant Vita hvor de serverer buffeten ved bordet i stedet for en tag selv buffet.
Det synes jeg er en super løsning.
Vi må aldrig afskaffe buffet! Buffet er det bedste!   


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *