Indretning med junior seng på børneværelset

Vi er lige flyttet fra vores gamle lejlighed til et nyt hus, vi har endelig fået mere plads til vores lille familie, vores datter og søn på 9 har delt værelse siden de blev født, nu kan de endelig få hver deres eget værelse, som de har ønsket sig i lang tid. Vi har fået købt de fleste møbler til værelserne, vi mangler bare at købe to junior sengene. Værelserne kan lige indeholde en seng, et tøjskab, et skrivebord og en stol. Vi ville gerne have haft en kommode i værelserne, men der er ikke plads til meget mere, så vi er på udkik efter en seng med skuffer under til deres undertøj, sokker og andre ting.

Min venindes datter har en seng med skuffer fra Babyshower, så jeg gik selv på jagt der. De har et stort udvalg af junior senge i mange forskellige farver og mange forskellige med skuffer under.

Den perfekte junior seng

Jeg fandt to enkeltsenge med små opbevaringsskabe på hver side, to skuffer i midten samt to hylder med plads til bøger eller pynteting. Sengene er perfekte til børneværelserne, de er ikke for høje så der er ikke så langt ned til gulvet, hvis de skulle de rulle ud af sengen.

Jeg har indrettet værelserne i farvetema, så jeg bestilte en lyserød seng og en blå seng der matcher til gulvtæppet, gardinet og stolen.

Vores børn er rigtig glade for deres værelser og senge, det er den perfekte erstatning for kommoden og perfekt til et lille værelse med lidt plads.

Jeg vil helt klart anbefale at købe senge til dine børn hos Babyshower.dk, de har et stort udvalg af forskellige og senge til små og større børn i god kvalitet. Tjek deres hjemmeside og se det store udvalg, måske finder du en der passer perfekt til dit barns værelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *