Forældre har også god gavn af iPhone reparation i København

Som forælder ved man, at det kan blive rigtig dyrt at have børn, når først de får øjnene op for Apples produkter. Til deres ros skal det dog siges, at de ingen problemer har med at tage til takke med en iPhone reparation i København, når så først uheldet er ude – og det er det desværre tit.

Men som forælder bør man ikke klage, for en iPhone reparation København er helt klart billigere end alternativet, som ville være at købe en hel ny telefon, hver gang barnet laver unoder. Derfor er vi da også parate til at betale det, det koster, når skærmen er smadret eller indmaden er gået i selvsving.

Børn kan hurtigt blive storforbrugere af iPhone reparation i København

Her på Z-kagen Marketing er vi nogle stykker, som har børn i 8-9-årsalderen, og de er alle dedikerede iPhonebrugere. I starten prøvede vi at tørre vores egne aflagte iPhones af på dem, når de blev lidt for insisterende på at prøve alt det nye, men de fandt hurtigt ud af, at det var meget sjovere at få fingre i de nyeste modeller. Så slap de nemlig også for først at skulle forbi My Mobile for at få foretaget en iPhone reparation i København.

Nye dyre iPhones til ungerne ændrede dog ikke på det faktum, at vi faktisk lagde en pæn skilling hver måned nede hos My Mobile, for iPhone reparation i København var da bestemt ikke en saga blot, fordi ungerne fik de nyeste modeller. Priserne på IPhone reparation i København blev bare det tilsvarende dyrere, da iPhone-modellerne var det seneste skrig på markedet.

My Mobile belønner stabile og faste kunder

Men her må så vi alligevel lige slå et slag for My Mobile på Istedgade, som viste format, da først de for alvor blev opmærkesomme på vores forbrug af iPhone reparation i København. Vi fik nemlig et rabatkort hver, så hver gang vi havde fået foretaget en iPhone reparation i København, så kvitterede de med en gratis ditto. Vi skulle blot betale for materialeforbrug, så ville de selv bekoste de mange arbejdstimer, som de lagde i opgaverne.

Det, syntes vi, var en flot gestus fra servicebutikkens side af, så vi er selvfølgelig blevet stabile og faste kunder hos My Mobile på Istedgade, når det gælder iPhone reparation i København. Hvis du har børn med en forkærlighed for iPhones, så sving forbi og tag en snak med folkene i
My Mobile. De er altid friske på en god handel, som er til begge parters fordel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *