Akut elektriker – København

Når strømmen og man har brug for en elektriker akut! Så er det godt at kende Ahmed fra CBM-EL. Ham kan man altid stole på og det er lige meget på hvilket tidspunkt man ringer så står de altid klar til at hjælpe akut. CBM-EL hovedkvarter er i Vallensbæk og derfor tæt på Valby hvor vores lille familie bor.
CBM-EL er den bedste elektriker i Vallensbæk måske endda i Københavnsområdet. Især til Eltjek og udskiftning af Eltavle er de fænomenale.

Kender andre der har ringet til dem fra ejendomme i Rødovre, Hvidovre, Glostrup og de er altid kommet ud. Jeg tror faktisk de dækker hele Storkøbenhavn men jeg er ikke sikker.
Vi fik selv skiftet Eltavle for et par år siden og her var det også Ahmed der gjorde det. Fremragende stykke arbejde. Det er svært at finde elektrikere som man kan stole på og samtidig har fair priser.
CMB-EL er dog en af dem.

Nu fungerer al EL i vores hus i Valby og vi kunne ikke være gladere. Alt er blevet opgraderet så vi behøver forhåbentlig ikke at bruge CBM-EL igen foreløbig. Derfor håber jeg også at der er flere af jer læsere der vil benytte hans service.
Hans trustpilot har også 5 stjerner. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.