Wellness oplevelse på Frederiksberg og i Vordingborg

Jeg kan varmt anbefale et besøg på en skønhedsklinik på Frederiksberg. Den hedder Le Luma og de har også en skønhedsklinik i Vordingborg. Kæden har mere end 18 års erfaring, så man er virkelig i gode hænder. De tilbyder et hav af behandlinger, så uanset om man skal have ordet negle, vokses, ønsker lange øjenvipper eller en god omgang massage, så finder man det hele her. Ja, man kan jo også kombinere behandlingerne og samle det hele her. Det gør jeg selv. Det er super smart, for så slipper man for at skulle bestille tid mange forskellige steder og spilde en masse tid på transport.

Tilbyder mere end 100 forskellige behandlinger

Jeg har kommet på klinikken igennem 10 år og jeg tror, at jeg har prøvet næsten alle behandlingerne. Ved nærmere eftertanke, så kan det nok ikke passe for de tilbyder mere end 100 forskellige behandlinger. Jeg har i hvert fald prøvet rigtig mange og jeg kan anbefale dem alle sammen. Der er både behandlinger af ansigt, krop, hår og negle. Personalet er bare så søde og de er nemme at tale med. Atmosfæren er dejlig rolig og man kan virkelig tale om wellness. De forstår at sætte kunden i centrum og de gør meget ud af, at man skal føle sig tryg.

Frisk udstråling

Som minimum skal jeg altid have ordet negle samt fødder og ansigtsbehandlinger. Én gang om måneden får jeg også massage og det er sjovt at prøve de forskellige typer, som de har at vælge imellem – men min favorit er godt nok den afslappende massage. Når nu jeg alligevel har alt tøjet af, så jeg nyder jeg at få en omgang spray Tan. Det gør altså meget. Jeg ser friskere ud og så føler jeg mig faktisk også straks mere frisk. Der er ikke noget så deprimerende som at have sovet i 8 timer og så spørger ens kollegaer om man træt, bare fordi man ser bleg ud. De mener det selvfølgelig i en god mening, men mit humør daler – så på med noget farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.