GDPR AS A SERVICE – VÆR FREMADSYNET OG DYNAMISK

I forbindelse med persondataloven der trådte i kraft d. 25. maj 2018, måtte mange virksomheder omlægge deres grundlæggende struktur i forhold til håndteringen af personfølsomme data.
For mange virksomheder er det basale arbejde gjort, men for tilsvarende mange virksomheder er det nødvendigt at være på forkant med virksomhedens egen udvikling. GDPR AS A SERVICE giver god mening, hvis du virksomhed løbende udvikler sig, og du løbende skal håndtere følsomme data på forskellig vis.
Det kan give godt mening at hyre en IT-konsulent, der kan følge dig og din virksomhed på nært hold, så du er sikker på altid at leve om til GDPR-lovgivningen. Global Sequr er en af special-IT-virksomhed, som netop tilbyder konsulentarbejde med GDPR AS A SERVICE

Få en tillidsfuld sparringsparringspartner – GDPR AS A SERVICE
Med Glabal Sequr som sparringspartner har du muligheder for at få en sparringspartner og en fast IT-konsulent, der løbende kan gennemgå dine GDPR-forhold. På den måde er du altid ajourført i forhold til lovgivningen, og du kan vide dig sikker på, at du følger alle nyeste tiltag, som er påkrævet når du behandler eller opbevarer personfølsomme data.
GDPR er et komplekst område som regeringen løbende tilretter og modificerer, og hvis du ikke selv har resurserne til at holde dig up-to-date, giver det god mening med ekstern rådgivning.

Få en fast serviceaftale
Det er muligt at få en fast serviceaftale, så du løbende får gennemgået dine GDPR, så du ikke pludselig tvinges ud i større omlægninger grundet ændringer i loven, som skulle komme bag på dig.
Med GDPR AS A SERVICE, får du i stedet løbende vedligeholdelse af dine systemer og procedurer omkring personfølsomme data – og du slipper selvfølgelig for at bruge tid og energi på at fundere over, om du nu også er fuldt opdateret indenfor feltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.