Ergonomiske kontorstole – Køb brugt og få stadig 2 års garanti

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele denne her geniale opdagelse med jer. Jeg er ansat i et mindre firma, hvor jeg de sidste 10 år har fungeret som blæksprutte, med opgaver indenfor både HR og administration. Jeg er en slags PA for direktøren og har en meget varieret hverdag med alle mulige opgaver. I alle de år, jeg har været i firmaet, har vi haft de samme kontormøbler og nu bærer de altså præg af tidens tand.

For små 4 uger siden lykkedes det mig at overtale direktøren til at gå med på ideen om, at udskifte kontormøblerne og få et mere lækkert og up datet kontor. Vi har talt om, at inventaret skal være lækkert, funktionelt og samtidig udstråle professionalisme. Jeg har nu indledt projekt Nye Kontormøbler og er gået i gang med min research. Jeg er vild med Kinnarps kontorstole, der er ergonomiske, funktionelle og meget holdbare, men ved også godt, at det nok kun forbliver en drøm, fordi vi har et begrænset budget. I frokostpausen fortalte jeg min kollega om mine tanker omkring Kinnarps og virkede nok lidt opgivende.

Og nu kommer vi til det geniale – min kollega fortalte mig nemlig, at det er muligt at købe kontorstolene brugt online hos Holmris B8. Jeg har lige været inde på siden og bestille 5 stole og ih hvor jeg glæder mig til de kommer i næste uge. Jeg er sikker på, at de vil skabe glæde og som et lille plus, så kan jeg sætte et flueben i min APV (Ja, jeg har jo som sagt også HR opgaver). Stolene giver virkelig god ergonomisk støtte og stor bevægelsesfrihed. Jeg tror også, at chefen bliver glad for selvom stolene er købt brugt, så er der 2 års garanti på dem. Derudover er designet skandinavisk og så er de produceret under miljøvenlige forhold.

Jeg må tilstå, at jeg simpelthen blev så begejstret, at jeg slet ikke kunne holde op med at surfe rundt på hjemmesiden og det lykkedes mig at finde flotte hæve sænkeborde samt lækre reoler fra selveste Montana. Jeg fik købt det hele og har ikke overskredet budgettet. Nøj, hvor jeg glæder mig til at indrette kontorerne i næste uge. Min drøm gik alligevel i opfyldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *