Giv din gamle mor en værdig dagligdag i vante rammer

Som datter til en svært dement mor på 78, var jeg ikke i tvivl, da vi blev tilbudt plejeassistance fra et pædagogisk vikarbureau i Hørsholm. Selv om jeg er selvstændig erhvervsdrivende og driver mit firma på hjemmeadressen, så er opgaven med at tage hånd om vores mor for stor en mundfuld for mig i hverdagene. Og da begge mine søskende har fuldtidsarbejde, og derfor ikke kan assistere mig, blev vi enige om at takke ja til tilbuddet fra Pareta Vikar.

For mine søskende og mig har det aldrig været en mulighed at sende vores gamle mor på plejehjem. Vi ved nemlig, hvor meget det betyder for vores mor at være i vante rammer, og vi forestiller os da også, at det har en positiv indvirkning på hende nuværende tilstand, hvis hun opholder sig i eget hjem. Den forhåbning blev vi også blevet bekræftet igennem samtaler med vikarer fra Pareta Vikar, et pædagogisk vikarbureau, som vi nu benytter os af.

Pædagogisk vikarbureau med hjertet på det rette sted

Før vi tog beslutningen om at ansætte et pædagogisk vikarbureau til at tage hånd om vores mor, indhentede vi referencer og anbefalinger fra mange forskellige kunder. Vi havde nemlig vores bange anelser, for vi har jo lige hørt de mest gruopvækkende historier om gamle, demente mennesker, som hver dag må opleve fornedrende og uacceptable forhold på diverse plejehjem rundt om i landet.

Derfor ville vi være sikre på, at vi fik den bedst mulige service og omsorgspleje fra det pågældende pædagogisk vikarbureau. Heldigvis er både vores mor og vi blevet forskånet for kedelige oplevelser i forbindelse med det pædagogisk vikarbureau. Alt i alt kunne vi ikke finde en finger at sætte på nogen af de udtalelser, som vi læste eller de mennesker, som vi traf personligt i forbindelse med vores undersøgelse af Pareta Vikar. Derfor vi kunne ikke andet end at stille os tilfredse med, at de udsendte vikarer fra pædagogisk vikarbureau, Pareta Vikar, nok skulle kunne løfte opgaven til UG+.

Pareta Vikar tager god hånd om vores gamle borgere

Vi har haft Pareta Vikar, et pædagogisk vikarbureau, til at hjælpe med den daglige pleje og omsorg for vores demente mor i en rum tid nu, og vi er så taknemmelige for deres indsats. Det betyder virkelig noget, at de rette mennesker, som f.eks. et pædagogisk vikarbureau, kan hjælpe med at finde de helt rette løsninger, så både pårørende og plejekrævende slægtninge kan få hverdagen til at fungere på den mest optimale måde. For vores eget vedkommende må vi bare konstatere, at ansættelsen af et pædagogisk vikarbureau har været lykken for både vores mor og os selv. Den mulighed vil vi gerne oplyse jer andre om, så I har mulighed for at gøre os kunsten efter. Tag derfor kontakt til Pareta Vikarbureau, og hør mere om deres forskellige serviceydelser inden for pleje og omsorg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *