Et inkassofirma, der både hjælpe virksomheder og skyldner

Jeg har arbejdet med marketing i adskillige år og jeg må indrømme, at branchen har udviklet sig en del – eller måske er det mere korrekt at sige, at der er kommet nye spillere på banen. I dag spiller de sociale medier en væsentlig rolle og de udfordrer den klassiske form for marketing, hvor virksomhederne hovedsageligt lavede reklame via annoncer i aviser og blade. I dag har influenser en væsentlig indflydelse via f. eks instagram, hvor de flasher et glamourøst liv, som de færrest i virkelighed har råd til. I virkeligheden ville de sikkert heller ikke selv have råd til det, hvis det ikke var fordi de fik en del gratis, mod at de reklamerer for tingene ved at fortælle om dem eller optræde i det, hvis det f. eks er tøj.

Desværre har mange af de unge svært ved at gennemskue, at denne livsstil er medieskabt og ofte helt urealistiske. I deres higen efter at efterligne influenserne låner mange af de unge penge til at finansiere denne dyre livsstil og pludselig har de en kæmpe gæld, som er svær at slippe af med og så havner de i RKI. I 2019 var 202.727 personer registreret i RKI, hvilket svarer til 4,34 procent af den danske befolkning. Hvis man søger på debtia.dk støder man på et fantastisk inkassofirma, der både formår at hjælpe de folk, der har oparbejdet en stor gæld og de firmaer, der er så uheldige, at de har lånt penge ud til folk, der på sigt ikke er i stand til at betale for deres varer. De henvender sig til skyldnerne på en ordentlig og professionel måde og deres dialogmodel sikrer en konstruktiv og løsningsorienteret kontakt, hvilket er med til at sikre et godt image hos virksomhederne.

Virksomhederne får hjælp til at inddrive gæld og derudover sørger inkassofirmaet Debtia også for at optimere fakturaerne, kreditvurderingen samt rykkerproceduren, så virksomhederne fremadrettet bliver bedre til at navigere udenom de dårlige betalere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.